Dedeman'dan Yeni Nesil Dijital Toplantý Platformu

Dedeman

PRESS ROOM

We have prepared special packages for you to make your stay even more enjoyable by experiencing the delightful Dedeman hospitality...

Feedback Form
Capthca

Dedeman'dan Yeni Nesil Dijital Toplantý Platformu

Türk turizminin ilk uluslararasý otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, toplantý ve etkinlik organizasyonlarý için yeni nesil dijital toplantý platformu uygulamasý baþlattý. “Dedeman Dijital Toplantý Platformu” ile marka toplam 3 ülke, 14 þehirde yer alan tüm Dedeman otellerinde hýzlý, verimli ve yaratýcý sanal etkinlik çözümleri sunmaya baþladý.

Pandemi döneminde de teknoloji odaklý yatýrýmlarýna devam eden Dedeman Hotels & Resorts International, iþ dünyasý ve acentelerin tüm ihtiyaçlarýna cevap vermeye devam ediyor. Her içerikteki toplantý ve her çaptaki organizasyon için yeni nesil dijital toplantý platformunu hizmete sunan Dedeman, pademi nedeniyle fiziksel olarak gerçekleþtirilemeyen etkinlikler için, geliþmiþ teknolojik altyapýsýyla dikkat çeken “Yeni Nesil Dijital Toplantý Platformu” uygulamasý ile fark yaratacak organizasyonlara imza atma imkaný sunuyor.

Dedeman Dijital Toplantý Platformu, kurumlarýn, markalarýn, acentalarýn, organizasyon firmlarýnýn sanal etkinlik çözümleri kapsamýnda tüm ihtiyaçlarýna son teknolojiyle karþýlýk verirken, ilham veren yaratýcý fikirlerin yer aldýðý alternatifli paketlerden oluþuyor. Dedeman Ýstanbul Oteli’nde konumlanan dijital stüdyoda yer alan tüm alt yapý, toplam 3 ülke, 14 þehirde yer alan tüm Dedeman Hotels & Resorts International otellerine çok kýsa sürede kurulabiliyor.

Dedeman’da toplantýlar artýk sadece hayalleriniz ile sýnýrlý

Yeni Nesil Dijital Toplantý Platformunu, Türkiye’nin önde gelen prodüksiyon ekipleri iþbirliðinde mekandan ve zamandan baðýmsýz olarak, kurumlarýn ihtiyaçlarýna yönelik ilham veren organizasyonlar için tasarladýklarýný ifade eden Dedeman Hotels & Resorts Internetional Satýþ ve Pazarlamadan Sorumlu Ýcra Kurulu Üyesi Gülhan Balta Kuzu, “Geliþen teknoloji, pandemi ile deðiþen tüketici davranýþlarý iþ hayatýnýn beklentilerini ve iþ yapýþ þekillerini etkiledi. Dedeman olarak dijitalleþme her zaman ana gündem maddelerimizden biri oldu ve teknoloji yatýrýmlarýmýz kapsamýnda alanýnda farklý ve etkili hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Pandemi nedeniyle ayný ortamlarda bulunamýyor, etkinliklerimizi ve toplantýlarýmýzý gerçekleþtiremiyoruz. Yeni nesil etkinlikler için hayata geçirdiðimiz dijital toplantý platformumuz ile acentelere, kurumlara ve markalara yaratýcý, etkili ve alanýnda fark yaratan hizmet modeli geliþtirdik. En hýzlý, en verimli ve en yaratýcý sanal etkinlik çözümlerinin yer aldýðý platformumuzun sahip olduðu teknoloji ile toplantýlarýnýzý ister bir balo salonu görünümünde, isterseniz de olmak istediðiniz herhangi bir ülkede ya da arzu ettiðiniz özel tasarým konseptinde gerçekleþtirebilirsiniz” dedi.

Dedeman Ýstanbul’da yer alan ve tüm Dedeman otellerine kurulabilen stüdyoda, led ekran, güçlü ses, ýþýk sistemleri, kamera ve reji sistemleri ile gerçekleþen çekimlerle dijital ortamlarda ayný anda canlý olarak karþýlýklý sunumlar yapýlabiliyor.

Sahnede yapýlan sunumlar ayný anda dijital ortamlarda canlý olarak yayýnlanarak misafirlere ve çalýþanlara anýnda ulaþtýrabiliyor. Kurulun sistem ayrýca onlarýn da yine canlý olarak dijital ortama baðlanýp karþýlýklý sunumlar yapmasýný saðlýyor. Dijital platformda, canlý olarak istenilen sayýda farklý noktaya ayný anda baðlantý kurulabilirken, sistemde yer alan dev ekranlarda sunum veya video içerikli projeler oynatýlabiliyor.

Yer alan Greenbox stüdyosu ile tamamen sanal bir sahnede sunumlar gerçekleþebiliyor. Hayal edilen ve dijital ortamda çizilebilen tüm sahnelerin tasarýma yansýtýlabildiði platformda, etkinlik sahibine mekândan baðýmsýz istediði konseptte istediði tasarýmda etkinlik yapma olanaðý saðlanýyor.