''Park Dedeman Kastamonu'' Ýçin Geri Sayým Baþladý

Dedeman

PRESS ROOM

We have prepared special packages for you to make your stay even more enjoyable by experiencing the delightful Dedeman hospitality...

Feedback Form
Capthca

''Park Dedeman Kastamonu'' Ýçin Geri Sayým Baþladý

Türk turizminin ilk uluslararasý otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International’ýn açýlýþ hazýrlýklarýný sürdürdüðü yeni oteli “Park Dedeman Kastamonu”, Þubat ayýnda hizmete girecek. Otel yönetimi, personel alým görüþmelerine baþladý.

Turizm sektöründe, 50 yýlý aþkýn tecrübesi ve ikisi yurt dýþýnda olmak üzere 17 oteli ile yer alan “Dedeman Hotels & Resorts International”ýn 2021 yýlýnda açacaðý ilk oteli “Park Dedeman Kastamonu”, Þubat ayýnda misafirlerini aðýrlamaya baþlayacak.

Yüksek yatak ve toplantý odasý kapasitesi sayesinde iþ dünyasýnýn beklentilerinin yaný sýra, bölgenin düðün ve kongre salonu ihtiyacýný da karþýlayacak olan “Park Dedeman Kastamonu”, þehre yeni bir soluk getirecek.

Toplam 150 odasý, 300 yatak kapasitesi ve 1.100 metrekare toplantý ve etkinlik alaný ile bölgenin ilk ve tek uluslararasý markalý oteli olan “Park Dedeman Kastamonu”; yapýmý süren KastaMall Alýþveriþ Merkezi ve Rezidans Karma Projesi içinde yer almasý avantajý ile, konuklarýna modadan yeme içmeye kadar, geniþ bir yelpazede hazýrlanmýþ modern maðazalardan da faydalanma imkâný sunacak.

Park Dedeman Kastamonu personel alýmýna baþladý.

2021 yýlýnýn Þubat ayýnda hizmete girecek “Park Dedeman Kastamonu”, yaklaþýk 70 kiþiye istihdam saðlayacak.

Park Dedeman Kastamonu Genel Müdürü Tamer Bektaþ, otelin açýlýþýyla ilgili olarak; “Dedeman zincirinin yeni halkasýnýn, 2018 yýlýnda ‘Türk Dünyasý Kültür Baþkenti’ seçilen Kastamonu’da açýlacak olmasýndan memnuniyet duyuyoruz. Otelimiz, Ankara ve Ýstanbul istikametinden þehre giriþte bulunan kavþakta yer alýyor. Þehir, orman ve Ilgaz Daðý manzaralý otelimiz, havaalanýna 11 km, Ilgaz Kayak Merkezi’ne ise 35 km uzaklýkta bulunuyor. Bölgeye ve iþ dünyasýna deðer kazandýrmak en büyük hedefimiz. “Geleneksel Dedeman Misafirperverliði” ile konuklarýmýzý aðýrlamak için tüm çalýþmalarýmýzý aralýksýz sürdürüyoruz. Þimdiden 2021 yýlý için erken rezervasyon almaya baþladýk. Ayný zamanda, otelimize personel alýmý sürecini de baþlattýk. Sektörde en çok tercih edilen kurumlarýn baþýnda gelen Dedeman ailesine yeni katýlacak çalýþma arkadaþlarýmýzla, misafirlerimize Dedeman ayrýcalýðýnda bir hizmet sunacaðýz.” dedi.

Toplam 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu’da; 600 kiþilik balo salonu, farklý ölçülerde 5 toplantý odasý, fitness salonu, kapalý yüzme havuzu, sauna, hamam ve masaj salonlarý yer alacak. Bölgedeki yatak kapasitesine katký saðlayacak olan “Park Dedeman Kastamonu”, özellikle kongre, niþan, düðün ya da iþ sebebiyle gelen gruplarýn Kastamonu’da konaklamasýna fýrsat yaratacak.